Комуницирајте со добавувачот? Добавувачот
LiuJing Ms. LiuJing
Што можам да направам за тебе?
Контакт снабдувач

Shanxi Guoneng Zhenghe International Trade Co., Ltd

Сите
  • Сите
  • Title
Сите
  • Сите
  • Title
HomeПрикажи производи
Product Categories

Сите производи (Total 377 Products)

Пумпа за менување на променливата клипна плоча со вртење плоча

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

XB01VG серијална плоча за преклопување на сериите, аксијална клипна пумпа за менување на промена, се користи во затвореното коло на хидростатичкиот менувач. Стапката на проток е пропорционална со брзината на возењето и менувањето и може да биде бесконечно променлива. Може да се изберат различни променливи методи на...
Аксијална клипна пумпа за менување на променливата

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

XB01VSO серија плоча за пресеченост на плочки, аксијална клипна пумпа за промена на менување, главно се користи во индустриско поле, хидрауличен менувач, отворено коло, особено погоден за апликации со висок притисок и тежок товар. Стапката на проток е директно пропорционална со брзината на возењето и менувањето и може...
Хидрауличен мотор од серија IHI-WM

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

Хидрауличен мотор серија IHI-WM има висок притисок, мала брзина и голем вртежен момент, со променлива фаза. Тој е составен од моторно тело и контролер. Моторот има извршен механизам со различни контролни функции. Моторното тело е главно составено од компоненти на предната и задната обвивка, компонентите на вентилот,...
Солиноидни управувани вентили DSG-01 серија NG06

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

YUCI YUKEN има широко распространетост на електромагнетни управувани вентили и контролирани со електромагнетни управувани пилоти, насочени вентили за да ги исполнува различните барања. Предности: 1 Напонот може да се контролира до многу ниска бројка, електронските уреди за контрола како компјутер може да се користат...
вентили DSG-01 серија NG06

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

YUCI YUKEN има широко распространетост на електромагнетни управувани вентили и контролирани со електромагнетни управувани пилоти, насочени вентили за да ги исполнува различните барања. Предности: 1 Напонот може да се контролира до многу ниска бројка, електронските уреди за контрола како компјутер може да се користат...
Врвен вентил за ослободување на електромагнетната контрола
Овие вентили се комбинација на релјефен вентил и електромагнетниот вентил. Соленоидниот вентил е директно поставен на релјефниот вентил и е поврзан со вентилот за ослободување на вентилот; затоа се елиминира цевководот помеѓу два вентили. Со проверка на електричен сигнал до електромагнетот или со поврзување на...
Електрични вентили со контролирано олеснување

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Вентилот е комбинација на релјефен вентил и електромагнетниот вентил, цевководот меѓу двајцата се елиминира бидејќи електромагнетниот вентил е директно поставен на релјефниот вентил и е поврзан со вентилот за ослободување на вентилот. Притисокот на пумпата може да се растовари од далечина со електричен сигнал до...
Хидрауличен систем за наплата на под-ефикасни под-мрежи
Ефикасен и безбеден хидрауличен систем обезбедува моќност за потопувачот, и го придвижува ланецот за сечење, водата под висок притисок и пумпата за аксијален проток низ хидрауличниот мотор за да ја измие ефикасната длабочина и ширина на ровот. Во исто време, таа обезбедува моќ за жичарникот на бродот за да се постигне...
Хидрауличен вентил за балансирање на автоматски притисок

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

Фабричката цена BVD, балансирачки вентил, ударниот погон / вентилот за балансирање на крилото е дизајниран да го намали ризикот од преголем притисок и корозија кај аксијалните клипни мотори со отворена јамка. Ако притисокот на влезот се намали, балансирачката количка ќе го засили протокот на маслото и ќе го сопира...
Нов електромагнетски вентил за претекување

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

Комбинација на сигурносен вентил и електромагнетниот вентил. Соленоидниот вентил е директно инсталиран на вентилот за претекување и е поврзан со излезната порта на вентилот за претекување; затоа, цевководот помеѓу двете вентили е елиминиран. Со проверка на електричниот сигнал на електромагнетниот вентил или со...
Електричен тристепен вентил со голем проток со висок притисок

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

Повеќенасочните вентили со високи перформанси TY-HCD се серија на повеќенасочни вентили во форма на лим, кои можат слободно да се комбинираат. Секој зглоб на поврат има добра разноврсност, и секој зглоб на поврат може да се комбинира слободно. Овој тип на вентил има многу различни режими на контрола, како што се...
Хидраулични високо квалитетни кастинг со високи перформанси
Технички карактеристики на ефикасни производи Различни форми на поддршка Нежните тампонирање ефект Добри перформанси со низок опсег и точност на движење Стандардниот хидрауличен цилиндер CJT JIS кој првично се користеше за машински алати, сега е широко користен во општите индустриски машини, со најразлични форми за...
Прецизен хидрауличен цилиндер серија Y-HG1
Стандарден хидрауличен цилиндер за нова високо-ефикасна металуршка опрема серија Y-HG1. Главата и опашката на цилиндарот се опремени со еднонасочен издувен вентил, кој може да се користи не само за брз почеток на хидраулични цилиндри со амортизери, но исто така и за издувни вентили. Овој производ е погоден за...
Контролен вентил за пумпа висок квалитет
1. Висококвалитетен ограничувач за патувања со високи перформанси ја реализира контролата од Vg min до Vg Max. Овие три вентили се интегрирани во телото на вентилот, телото на вентилот е мало, а контролниот метод е сеопфатен. Како што се зголемува контролната струја, пумпата се прилагодува на поголемо поместување. 2....
Пумпа за управување со висока ефикасност YBZ7 сонда
Безбедност и високи перформанси пумпа за управување со серија YBZ7 со серија има добри карактеристики на проток и брзина, а крајот на вратилото е поврзан со моторот преку макара. Кога моторот е со голема брзина, излезниот проток на пумпата е стабилен, вртежниот момент е мал и брзината е голема. Тој е погоден за...
Нов вентил за олеснување на електромагнетната контрола
Овие ефикасни вентили се комбинација на сигурносни вентили и електромагнетни вентили. Соленоидниот вентил е директно инсталиран на вентилот за претекување и е поврзан со излезната порта на вентилот за претекување; затоа, цевководот помеѓу двете вентили е елиминиран. Со проверка на електричниот сигнал на...
Хидрауличен чекан за багер од нов тип
Хидрауличните чекани на багер главно обезбедуваат услуги за багери, натоварувачи и возачи на куп „Јучаи Хју Индустрија“, „Ксугонг груп“, Нанџинг chинчанџианг, Хубеи Тјантенг Тешки индустрии и други претпријатија. Годишната продажба надминува 2.000 единици. Повеќе од 2000 комплети. Хидрауличните чекани производи беа...
Контролен вентил со голема јачина на вентил BVD рамнотежен вентил

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

Вентил за контрола на моќност со висок степен на моќност BVD. Вентил за балансирање на високи перформанси BVD. Симетричен дизајн на вентил за балансирање на возење на удар / крик, точно отворање на вентилот, обезбедување на истата позитивна и негативна ротација на перформанси, дизајниран за да го намали ризикот од...
Сеопфатен метод на контрола на вентилот за контрола на пумпата

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

1. ограничувачот за патувања со високи перформанси реализира контрола од Vg min до Vg Max. Трите вентили се интегрирани во телото на вентилот, кој има мал волумен и сеопфатен метод на контрола. Како што се зголемува контролната струја, пумпата се прилагодува на поголемо поместување. 2. Вентилот за отсекување на...
Одличен контролен пропорционален вентил

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

Пропорционалниот вентил со високи перформанси е хидрауличен контролен вентил помеѓу обичниот хидрауличен вентил и електро-хидрауличен серво вентил. Главно се користи во хидраулични системи со отворена јамка за да се постигне далечински управувач на хидрауличните параметри, а може да се користи и како компонента за...
Прецизен Y-HG1 серија стандарден хидрауличен цилиндер

Бренд: YUCI YUKEN TZYY

Пакување: Пакување: иверица

Стандарден хидрауличен цилиндер за металуршка опрема серија Y-HG1. Главата и опашката на цилиндарот се опремени со еднонасочен издувен вентил, кој може да се користи не само за брз почеток на хидраулични цилиндри со амортизери, но исто така и за издувни вентили. Овој производ е погоден за номинален притисок PN≤25Mpa и...

Нови Продукти